Collectieve zorgverzekering via werk vaak duurder: ontdek het alternatief

Collectieve zorgverzekering via je werk? Het kan goedkoper

Collectieve zorgverzekering voor iedereen
Collectieve zorgverzekering via werk? Het Postcode Zorgcollectief is voor iedereen

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er in Nederland miljoenen mensen een collectieve zorgverzekering hebben via hun werk. Deze collectieve zorgverzekering is vaak tot 150,- duurder dan andere zorgverzekeringen.

Via het Postcode Zorgcollectief kan jezelf een zorgverzekering kiezen die bij je past én ook nog profiteren tot 30% collectiviteitskorting. Met een grote groep (meer dan 34.000 Nederlanders) promoten we gezonder leven en maken we gezamenlijk de zorgkosten lager. Het Postcode Zorgcollectief sluit niemand uit, of je nu een baan hebt, ondernemer, student, werkloos of gepensioneerd bent: iedereen heeft recht op een goedkope zorgverzekering.

Ook benieuwd naar een collectieve zorgverzekering met hoge korting? Bereken uw premie >

Delta Lloyd heeft beste aanvullende zorgverzekering 2017

MoneyView: “Delta Lloyd heeft de beste aanvullende zorgverzekering 2017”

beste aanvullende zorgverzekering 2017MoneyView heeft alle zorgverzekeraars met elkaar vergeleken op prijs en voorwaarden. Ze hebben Delta Lloyd AV Comfort en AV Top de maximaal aantal 5 sterren gegeven. 

De Top-verzekering van Delta Lloyd heeft, net als in 2016, vijf sterren behaald op voorwaarden. In 2017 heeft de AV Comfort óók vijf sterren behaald. Meer informatie over het onderzoek van MoneyView kan je hier lezen.


Ook een goede aanvullende zorgverzekering? Door mee te doen met het Postcode Zorgcollectief ontvangt je tot 30% korting op de Delta Lloyd Zorgverzekering. Lees meer over aanvullende zorgverzekering korting of bereken vrijblijvend je zorgpremie voor 2017

 

Eigen risico gespreid betalen is mogelijk bij het Postcode Zorgcollectief – Delta Lloyd

Eigen risico gespreid betalen zorgverzekeringHet verplichte eigen risico van 385 euro is voor veel mensen een probleem. Door u aan te sluiten bij het Postcode Zorgcollectief ontvangt u niet alleen tot 30% korting op een Delta Lloyd zorgverzekering, maar is het mogelijk om uw eigen risico gespreid te betalen.

Zo voorkomt u een betalingsachterstand mocht u problemen hebben om dit in één keer te betalen. Honderdduizenden Nederlanders hebben een betalingsachterstand voor het verplichte eigen risico.

Lees meer over de mogelijkheden om het eigen risico gespreid te betalen voor uw zorgverzekering.

Ouderen zijn vaak duurder uit bij zorgverzekering dan jongeren

ouderen duurder uit zorgverzekering

Hogere zorgpremie voor ouderen bij veel zorgverzekeraars

Uit onderzoek blijkt er een groot verschil in premie is bij aanvullende zorgverzekeringen en tandartsverzekeringen is tussen ouderen en jongeren. 1 op de 4 zorgverzekeraars vragen meer premie voor ouderen. 

Ouderen zijn bij een aanvullend pakket gemiddeld € 11,30 duurder uit. Het meest betalen ouderen meer bij het Zilveren Kruis, daar is verschil in premie tussen jong en oud € 17,55. Andere verzekeraars met grote verschillen zijn: De Amersfoortse met €17 euro verschil en FBTO met €14,34 verschil tussen jong en oud.

Geen leeftijdsdiscriminatie? Bij het Postcode Zorgcollectief maken we geen onderscheid tussen ouderen en jongeren. Bereken vrijblijvend uw premie en stap eenvoudig over.

Nederlanders vinden vrije zorgkeuze doorslaggevend bij keuze voor zorgverzekering

Vrije zorgkeuze zorgverzekering belangrijk

postcode-zorgcollectief-zorgverzekering-fysiotherapieNederlanders die een zorgverzekering moeten kiezen vinden vrije zorgkeuze het meest belangrijk. Ze willen zelf hun ziekenhuis en arts kiezen. Daarna komt de hoogte van de premie. Weinig mensen laten service van de verzekeraar en kwaliteit van de ingekochte zorg een dominante rol spelen in die keuze. Dit blijkt uit onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Door mee te doen met het Postcode Zorgcollectief profiteert u naast volledige vrije zorgkeuze ook van een uitstekende premie. U ontvangt tot 30% collectiviteitskorting bij Delta Lloyd.

Lees meer over het onderzoek op de website van het RIVM >